Avstämning av saldon

Bokdata

Historisk avstämning av lager har varit en tidskrävande arbetsuppgift, och med vår funktion för att räkna med returer utanför perioden har det inte alltid varit enkelt att se vilket som är det rätta saldot att redovisa. Därför har vi nu tagit fram en funktion som möjliggör en effektiv avstämning av lager i redovisningsperioderna.

Vi har döpt funktionen till “Avstämning av saldon” och ni hittar den under redovisningar. Där presenteras en lista över de lagertransaktioner som skett för alla utgåvor i perioden. Detta underlättar och effektiviserar arbetetet då kontrollen av lagersaldo sker snabbare, siffrorna presenteras tydligare och det blir enklare att upptäcka avvikelser även i stora mängder av transaktioner.

Föregående inlägg
Sökning i Fortnox
Nästa inlägg
Anteckningar om Royalty

Related Posts

Inga resultat hittades.

Meny