Glad Påsk!

Bokdata

Bokdata vill passa på att önska alla användare och kunder en riktigt glad påsk. Vårsolen ser ut att kunna titta fram på många håll under helgen, så det kommer finnas goda möjligheter till utomhusaktiviteter för den som vill ta en paus framför datorn.

För Bokdatas del har 2019 fått en fantastisk start så här långt. Vi har ytterligare förbättrat funktion, säkerhet och kvalitet i systemet, utöver att vi har expanderat både på personalsidan och kunnat hälsa nya förlag välkomna till Bokdata. Trots att vi redan har kommit långt har vi fortfarande många spännande projekt som vi hoppas kunna släppa information om här på bloggen under året.

Tack för att ni valt Bokdata och för att vi får möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med er. Vi önskar er en skön och avkopplande påsk!

Föregående inlägg
Smidigare filterfunktion
Nästa inlägg
Sökning i Fortnox

Related Posts

Inga resultat hittades.

Meny