Nystart på bloggen

Bokdata

Bokdata har fått förstärkning. William heter jag, är 41 år, har skrivit en bok, och har tidigare erfarenhet från många olika företag och branscher. Jag har använt Bokdata i mitt arbete med royalty-redovisning regelbundet under senaste året, vilket innebär att jag hoppas kunna bidra även med användarens perspektiv, samtidigt som jag representerar Bokdatas.

Förmodligen kommer jag att stå för många av blogginläggen som dyker upp här framöver. Förhoppningen är också att bloggen nu ska uppdateras mer regelbundet, vilket innebär att det kan vara väl värt att hålla ett öga på den här sidan.

Jag kommer att prata om det som händer, vi kommer att gå igenom programförbättringar och titta på nya funktioner. För egen del känner jag att det kan vara intressant att också titta på tips för problemlösning och hur man kan effektivisera sitt arbetsflöde.

Är det något speciellt som du tycker skulle vara intressant att höra mer om, eller som du vill att jag tar upp, så får du gärna höra av dig till mig på william@bokdata.se.

Meny