Anteckningar och egenskaper på mottagare av royalty

Royalty

Nu kan ni använda anteckningsfunktionaliteten på mottagare av royalty. Vi har även lagt till så ni kan lägga in egna egenskaper per mottagare för att exempelvis hålla reda på momsregistrering,  belopp för minsta utbetalning eller mottagarens favoritfärg.

”Fria egenskaper” är ett sätt för användare att lägga till strukturerad information till mottagare utan att vi behöver vara inblandade eller göra någon utveckling. Genom att lägga in strukturerad information kan vi senare ställa frågor mot denna information, exempelvis för att inkludera information specifik för lönekörning.

Konkret exempel:
Lisa ska dra ut en royaltyrapport för att kunna göra lönekörning för royaltymottagare som får royalty för Q1.
Hon väljer därför i rapportgeneratorn att ta med fältet ”Lönesystems ID” för mottagare.

Föregående inlägg
Samarbete med Svenska Förläggareföreningen
Nästa inlägg
Nya inställningar underlättar export

Related Posts

Inga resultat hittades.

Meny