Samarbete med Svenska Förläggareföreningen

Bokdata

Vi är glada över att kunna presentera att vi har inlett ett samarbete med Svenska Förläggareföreningen för försäljningsstatistik på titelnivå. Vi har tillsammans tagit fram ett paket för föreningens medlemmar till ett rabatterat pris som innehåller allt ni behöver för att jobba effektivt med analys av era försäljningssiffror. Paketet Statistik Bas innehåller översikt över ert förlags försäljning till slutkund där ni enkelt kan navigera runt mellan titel, butik och kedjor. Inkluderat i paketet finns redan metadata om alla era verk och uppdateras automatiskt när information tillkommer. Utöver det kan ni även ta ut rapporter på ett enkelt sätt och snabbt få en överblick över hur försäljningen går.

Bokdata erbjuder medlemmar i föreningen en rabatt om 30 % på gällande listpris, vilket för närvarande innebär ett pris på 1 050 kronor per månad. Vi har ingen bindningstid och ni får gärna testköra innan ni bestämmer er 🙂

Inom kort kommer vi hålla en presentation hos Förläggareföreningen där vi informerar om Statistik Bas, men även våra tilläggstjänster som royaltyhantering, returanalys och distributörsförsäljning.

Har ni några frågor om samarbetet eller våra produkter är ni mer än välkomna att höra av er!

Annars, vad väntar ni på? Anmäl er här! 🙂

Hälsningar,
Mattias Duvaldt

Föregående inlägg
Översikt för Förlagssystem
Nästa inlägg
Anteckningar och egenskaper på mottagare av royalty

Related Posts

Inga resultat hittades.

Meny