Snökaos och ett par mindre förbättringar

Bokdata

Åter igen har det blivit vinter, och Stockholm har upplevt sitt årliga första snökaos igen.

Nu var det länge sen jag skrev någonting här på bloggen, och anledningen till det är inte att vi har legat på latsidan utan att vi har jobbat dygnet runt med att utveckla vår royaltysystem och anpassa det för alla nya kunder som ansluter sig, alla med lite unika behov 🙂

Härom veckan fick Jonas dock ett par minuter över och då hackade han ihop en liten förbättring i de mail som går ut till er med rapporter, så att de även innehåller länkar till respektive bok och försäljningsperiod.

En annan liten förbättring är att det är nu enklare att byta förlag på översiktssidan, nu har ni direkt i en lista välja vilket förlag ni vill arbeta för istället för att behöva gå till en annan sida.

Hoppas vi ses på någon av alla era julmarknader snart!

Och även om det är en dag för tidigt, glad första advent!

/Mattias

 

Föregående inlägg
Lager per bok
Nästa inlägg
Översikt för Förlagssystem

Related Posts

Inga resultat hittades.

Meny