Lager per bok

Tidigt förra veckan släppte vi ’Lager per bok’ till er som använder er av returhanteringsmodulen. Lager per bok fungerar som på samma sätt som lager ber butik och presenterar en lista med estimerat maxlager.

Det här är första versionen av funktionen och presenterar följande:
– Antal böcker som levererats till butik
– Antal böcker som har returnerats
– Antal böcker som levererats till bibliotek
– Antal böcker som sålts i butik
– Estimerat maxlager ute i butik

Anledningen till att vi inte kan presentera mer exakta siffror är för att det är ett antal butiker som inte rapporterar försäljning, därför vet vi inte hur många böcker som finns kvar i lager ute i butik. Siffran vi presenterar är ett estimerat maximalt lagersaldo. Vi kommer med tiden göra förbättringar och räkna bort butiker utan returrätt m.m. men håller oss nu till den här beräkningen till dess att vi fått mer feedback på hur det bör fungera optimalt.

 

Föregående inlägg
Jämför olika format nu och förra året
Nästa inlägg
Snökaos och ett par mindre förbättringar

Related Posts

Inga resultat hittades.

Meny